Vi hjälper dig! Ring 0141-21 70 70 och prata med en av våra experter.
Nytt avsnitt av SUP-podden. Lyssna här!
Snabb leverans!
Fri frakt!
Gratis returer!
Leverans till:
Leverans till:
Sverige (SEK)
Ändra
Språk: SV / EN
SUP / Tillbehör SUP / Accessoarer / Boardsock Kona 14 Numinous/Ocean One fits all
Boardsock Kona 14 Numinous/Ocean One fits all

PRODUKTBESKRIVNING

Beskrivning:

Introducerar vår avancerade Skyddssocka för brädor, speciellt utvecklad för Kona Numinous och Oceanboard-modellerna. Denna produkt är ett bevis på innovativ design, anpassad för att passa brädor i alla storlekar genom sin mångsidiga och kompakta struktur. Konstruktionen använder material av högkvalitativ froté, vilket säkerställer både mjukhet vid beröring och ett robust försvar mot slitage och skador. Nyckeln till dess design är förstärkningen vid nossektionen, en kritisk del som är benägen för påverkan, vilket ger förbättrat skydd där det behövs som mest.

Funktionaliteten lyfts ytterligare genom integrationen av ett snörlås, vilket tillåter snabb och säker justering för att tätt passa din bräda, och säkerställer att den förblir skyddad under transport eller förvaring. Trots sin robusta konstruktion är sockan anmärkningsvärt lätt, vilket främjar enkel hantering och minimerar extra belastning, vilket gör den idealisk för användning på fordonstakräcken eller inom förvaringsutrymmen såsom garage.

Estetiskt presenteras sockan i Oceanblue, ett val inspirerat av havets skönhet och betydelse. Detta erbjuder inte bara ett visuellt tilltalande tillbehör för din bräda, utan fungerar även som en hyllning till den naturliga världen och understryker vikten av miljömässigt ansvarstagande. Vare sig du är på väg till din nästa surfplats eller skyddar din bräda hemma, står denna Skyddssocka vid skärningspunkten mellan teknisk sofistikation, praktikalitet och miljömedveten design.

Passar: Numinous 14x21,23,25 (alla årsmodeller) Ocean 14x22, 24,26 (alla årsmodeller) Archepelago 17 x 27

TEKNISK INFORMATION

Artikelnummer:1117210-14-1
Varumärke:Kona


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Jag vill få förtur till realisation, nyheter och kampanjer.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan